top of page

Sunde knogler hele livet
Viden om osteoporose på apotekerne

Kære apoteker

International osteoporosedag

Skal dit apotek være med til at skabe opmærksomhed om knogleskørhed i forbindelse med den internationale osteoporosedag den 20. oktober 2022? Få tilsendt informationsmateriale til uddeling eller book et besøg af frivillige fra Osteoporoseforeningen i perioden 20. oktober til 27. oktober 2022.

Få frivillige ud på dit apotek

Er du interesseret i at få frivillige på besøg, kan du angive det i skemaet nedenfor. Osteoporoseforeningen sætter dig i kontakt med frivillige i dit lokalområde, som vil gæste dit apotek, uddele materialer og gå i dialog med interesserede borgere i målgruppen. Vi vil forsøge at koordinere det sådan, at flest muligt interesserede apoteker kan få en stand med frivillige.

Bestil materialekit

Materiale til indsatsen består af en plakat til ophæng, et postkort og informationspjecerne 'Knogler skal holde hele livet. Kan dine det?' samt 'Sunde knogler hele livet' udviklet af Mejeriforeningen i samarbejde med Osteoporoseforeningen. De to pjecer kan uddeles til apotekets kunder.

 

Ved bestilling af materialekit beder vi dig angive i skemaet herunder, hvor mange eksemplarer, du ønsker at modtage af de to førnævnte informationspjecer. Materialer sendes ud fra ultimo august. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller problemer med at benytte skemaet herunder, kan du kontakte kampagne@osteoporose-f.dk eller ringe til Osteoporoseforeningens eventkoordinator Mette Grønborg Poulsen på telefon 52102994.

Vi håber, at du vil være med til at rette fokus på en af Danmarks største folkesygdomme.

Osteoporoseforeningen

Bestil gratis materialekit og besøg

Bestil materialekit
Bestil besøg af frivillige
big-and-small-dots.png
big-and-small-dots.png
apotek logo.jpg
Osteoporose_Logo_CMYK_lille.jpg

Coverfoto: Rasmus Baaner

bottom of page